Sinop İl Sağlık Müdürlüğü

T.C.T.C. Sağlık Bakanlığı
Sinop İl Sağlık Müdürlüğü

2018 Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 17/10/2018

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Samsun'da düzenlenen 2018 Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Selim BENER’in başkanlığında gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Amasya, Çorum, Ordu, Samsun, Sinop ve Tokat İl Sağlık Müdürleri ve sağlık yöneticileri katıldı.

Toplantı da gün boyunca verimlilik yerinde değerlendirme rehberi, stok analizleri, tıbbi sosyal hizmet uygulamaları, insan gücü planlama, sağlık bakım hizmetleri, internet temelli tanıtım araçları kullanımı, acil sağlık hizmetleri analizleri, MHRS analizleri ve sağlık tesisleri yöneticilerinin tetkik, randevu, personel ve mali bilgileri takip ettiği yönetici takip ekranları konularında farklı oturumlarda eğitimler verildi.

• 1.JPG
  • 10.JPG